Zábavná angličtina pro děti - jazykové kartičky MemoLingo

hlavni

Naprostým základem pro hladké zvládnutí jazyka je bohatá slovní zásoba. Nutností pro trvalé udržení slov v paměti je pak aktivní používání a procvičování nabytých vědomostí. Interaktivní obrázkový slovník MemoLingo je snadný a zábavný způsob, jakým si děti (i rodiče:) mohou bohatou anglickou slovní zásobu nejen vybudovat, ale také trvale udržet.

Unikátní soubor 1200 slov/karet byl pečlivě sestaven tak, aby pokrýval základní témata jako jsou zvířátka, jídlo, oblékání, škola, rodina, apod., ale nevyhýbá se ani tématům jako je lidské zdraví, emoce, ochrana přírody či moderní technologie. Slovník je tak zvláště pro menší děti krásnou obrázkovou encyklopedií a průvodcem při objevování světa.

Věříme, že bude skvělým společníkem pro vás i vaše děti na cestě k bohaté slovní zásobě a trvalým znalostem anglického jazyka.

HRAJ SI – PROCVIČUJ – PAMATUJ

Obrázky

obrazky

Základem MemoLingo slovníku jsou obrázky. Vizuální systém učení jazyka je efektivní. Vytváří se tak přirozené asociace vedoucí k trvalému ukotvení slov v paměti. Na vizuální podobu a atraktivnost karet byl kladen velký důraz. Výsledkem jsou veselé kartičky vedoucí děti k pozitivnímu vnímání cizího jazyka i světa kolem sebe.

Oboustranné karty

oboustranne-karty

Pro uložení nových slov do dlouhodobé paměti je potřeba přinutit mozek, aby při práci s kartami pracoval nepřetržitě. MemoLingo karty jsou oboustranné, v čemž spočívá jejich schopnost udržet mozek v režimu „ON“. Nikdy totiž nevidíte český výraz a anglický ekvivalent zároveň. To Vás bude nutit neustále přemýšlet o tom, co je na druhé straně karty. Tento proces se děje naprosto nevědomě a přirozeně. A to je přesně to, co chceme!

Pro začátečníky i pokročilé

pro-zacatecniky-pokrocile

MemoLingo slovník je určen pro všechny věkové kategorie a také pro všechny skupiny studentů od začátečníků až po pokročilé. Výrazy jsou rozděleny podle obtížnosti do třech skupin. To usnadňuje výuku menším dětem a začátečníkům. Na základě obtížnosti také dosahujete různého bodového skóre při společných hrách s kartičkami.

Protiklady

protiklady

Spojování slov do logických celků je další přirozenou formou učení. Napříč všemi sadami jsme Vám mezi slovíčka poschovávali 82 dvojic protikladů – tedy 164 obrázků, se kterými si můžete hrát! Každá dvojice protikladů je viditelně označena. V souboru her poté naleznete způsoby, jak s protiklady pracovat.

Hra

obrazky

Neučte se. Hrajte si! Interaktivní slovník MemoLingo byl vyvinut tak, aby se s ním dalo nekonečně hrát a procvičovat tak slovní zásobu nenásilnou formou. V naší Herní soupravě naleznete vše, co potřebujete k přeměně vašeho slovníku v zábavnou deskovou hru! Barevné herní komponenty a více než dvě desítky veselých her jsou zárukou úspěchu napříč všemi věkovými skupinami. Angličtina, která bude vás i vaše děti bavit.

Výslovnost

oboustranne-karty

Pro snadné zvládnutí anglické výslovnosti jsou všechny kategorie namluvené dětským rodilým mluvčím. Audio záznam je doplněný i obrazově. Celý MemoLingo slovník si tak můžete pohodlně přehrát na počítači, nebo chytrém telefonu. V Herní soupravě poté neleznete tipy na zábavné hry, vhodné pro první seznámení s výslovností nových slov.